У Тернополі виховують самураїв

November 21, 2010 от katana   комментарии (0)

новости

У Тернополі можна буде вивчати японську мову, відвідувати чайну церемонію, створювати орігамі, вчитися каліграфії. У самому місті відбуватимуться фестивалі японського кінематографа, виставки каліграфії, живопису та фотографії. Також у місті буде Алея Сакури, де цвістимуть японські вишні. Все це втілює у життя та планує реалізувати тернополянин Микола Більчук.
Чоловік каже, що з відкриттям японського центру Тернопіль братиме участь в економічних та соціальних програмах. Сюди приїздитимуть... Read full post

Цигун

November 16, 2010 от katana   комментарии (0)

Презентація системи оздоровлення та розвитку Чжун Юань цигун відбудеться 18 листопада о 18.30. Вхід - вільний.
- Цигун — стародавнє китайське мистецтво саморегуляції, - каже координатор Центру "Гармонія" Дмитро Вакуленко. - Є кілька напрямів цигун, визначених з середини минулого століття: конфуціанський, даоський, буддійський, лікувальний, бойових мистецтв. Причому прабатьком цих всіх шкіл є Китайський Древній Цигун, котрому вже більше 8500 років.
Місце зустрічі - готель... Read full post

У Тернополі відкрили Центр національних єдиноборств

November 4, 2010 от katana   комментарии (0)

новости

Керівник Тернопільської обласної Федерації вільного бою Валерій Чоботарь каже, що розглядає національні єдиноборства як основу виховання чоловіка.
Щоб перетворити приміщення дитсадка в зал, у якому можуть займатися діти, до ремонтних робіт долучилися друзі, тренери, батьки та усі бажаючі.
Плани на розвиток центру, каже Валерій Чоботарь, грандіозні. Однак наразі необхідно завершити ремонт приміщення й до кінця обладнати зали, повідомляє... Read full post